IMG_5673.jpg IMG_5674.jpg IMG_5650.jpg IMG_5652.jpg IMG_5646.jpg IMG_5651.jpg IMG_5661.jpg IMG_5654.jpg IMG_5658.jpg IMG_5675.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Wiersedreef 28, 3433 ZX Nieuwegein

€ 850,- /mnd
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 96 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Algemeen
Op een bijzondere vestigingslocatie met een levendige en waterrijke omgeving, bieden wij u deze praktijk-/bedrijfsruimte in Nieuwegein aan. Het object is gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de rand van het oude schippersdorp Vreeswijk. Het maakt onderdeel uit van een zevental bedrijfsunits op eigen terrein en heeft een hoogwaardige uitstraling door haar goede situering, materia... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bedrijfshal
  Bouwperiode 2007
  Status Verhuurd
  Aangeboden sinds Donderdag 22 april 2021
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00155
Huurprijs € 850,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 22 april 2021
Laatste wijziging Maandag 25 april 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2007
Oppervlaktes en inhoud
VVO 96 m²
Vrije hoogte 3 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Lokale voorzieningen Geldautomaat op 500 meter tot 1000 meter, Recreatie op 500 meter tot 1000 meter, Restaurant binnen 500 meter, Winkel op 500 meter tot 1000 meter, Supermarkt op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter, Afrit van de snelweg op 1500 meter tot 2000 meter, Tramhalte op 1500 meter tot 2000 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1

Beschrijving

Algemeen
Op een bijzondere vestigingslocatie met een levendige en waterrijke omgeving, bieden wij u deze praktijk-/bedrijfsruimte in Nieuwegein aan. Het object is gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de rand van het oude schippersdorp Vreeswijk. Het maakt onderdeel uit van een zevental bedrijfsunits op eigen terrein en heeft een hoogwaardige uitstraling door haar goede situering, materiaalgebruik, afwerkingsniveau en voorzieningen.

Daarnaast kunt u in het nabij gelegen dorpscentrum Vreeswijk terecht voor uw dagelijkse boodschappen en ontspanning met diverse restaurants.

Op Havenzicht zijn ondermeer de navolgende bedrijven gevestigd: Concepts2go, VIQTOR, Administratie Partners en Beau Clinic. Op het naastgelegen terrein is restaurant Huis de Wiers gevestigd.

Bereikbaarheid
De locatie is vanaf de A2 (afslag Nieuwegein-Zuid), A12 en A27 uitstekend bereikbaar.
Via het openbaar vervoer is de locatie met de sneltram Utrecht - Nieuwegein-Zuid alsmede streekbuslijnen vanuit Utrecht en het centrum van Nieuwegein goed bereikbaar.

Vloeroppervlak
Het beschikbare verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 96 m² praktijk-/kantoor-/ bedrijfsruimte, inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimte, gelegen op de begane grond.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het object zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden met de volgende voorzieningen:
- gezamenlijke entree op de begane grond;
- systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen bij de entree;
- stuc plafond;
- wandverlichting;
- deels vloerbedekking/deels plavuizen;
- pantry;
- toilet;
- overheaddeur.

Optioneel is verhuurder bereid om extra ramen aan te brengen in de zijgevel. Een en ander in overleg en onder nader te bepalen voorwaarden.

Parkeren
Voldoende gratis parkeermogelijkheid in de directe omgeving op de openbare weg. Voor bezoekers zijn er 4 algemene bezoekersparkeerplaatsen op het terrein.

Gebruiksmogelijkheden
Praktijk/-kantoor-/bedrijfsruimte.

Huurprijs
EUR 850,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumentenprijsindex “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg met een minimum van 3 jaar.

Betalingen
Huur en servicekosten inclusief BTW per maand vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het “90% criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Verrekenbaar voorschot servicekosten
EUR 25,- per m² per jaar (EUR 200,- per maand), te vermeerderen met BTW, als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor volgende leveringen en diensten:
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gehuurde ruimte en de gemeenschappelijke ruimten;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van verwarmingsinstallatie;
- bijdrage VVE (o.a. onderhoud terrein en groenvoorziening, containerhuur, verlichting algemene ruimten, schoonmaakkosten algemene ruimte);
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken