IMG_7857.jpg IMG_7855.jpg IMG_3091.jpg IMG_3089.jpg IMG_3088.jpg IMG_4145.JPG IMG_4144.JPG Winkelcentrum Hoogzandveld-05.jpg Winkelcentrum Hoogzandveld-10.jpg Winkelcentrum Hoogzandveld-11.jpg Winkelcentrum Hoogzandveld-13.jpg Winkelcentrum Hoogzandveld-01.jpg Energielabel.PNG
Verkocht

Verkocht: Winkelcentrum Hoogzandveld 16, 3434 EE Nieuwegein

€ 285.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 126 m²
Totale VVO 78 m²
In units vanaf 78 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Algemeen
Dit beleggingspand betreft een prominent gelegen winkelruimte in het winkelcentrum Hoogzandveld. Het winkelcentrum is recent uitgebreid en de openbare ruimte is compleet opnieuw ingericht. Er is een diversiteit aan winkeliers gevestigd, waaronder: Action, Albert Heijn, Bruna, Keurslager Wim de Graaf, groente en fruitspecialist De Hof van Eden, Slijterij Wijnhandel Zandveld, Trekpleist... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Winkelruimte
  Bouwperiode 1977
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Donderdag 27 januari 2022
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00169
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 27 januari 2022
Laatste wijziging Dinsdag 5 april 2022
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1977
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 126 m²
VVO 78 m²
In units vanaf 78 m²
Verkoopoppervlakte 65 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Lokale voorzieningen Geldautomaat binnen 500 meter, Restaurant binnen 500 meter, Winkel binnen 500 meter, Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter, Afrit van de snelweg op 500 meter tot 1000 meter, Tramhalte binnen 500 meter
Energieverbruik
Energielabel A+
Kadastrale gegevens
Vreeswijk B 7059
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Algemeen
Dit beleggingspand betreft een prominent gelegen winkelruimte in het winkelcentrum Hoogzandveld. Het winkelcentrum is recent uitgebreid en de openbare ruimte is compleet opnieuw ingericht. Er is een diversiteit aan winkeliers gevestigd, waaronder: Action, Albert Heijn, Bruna, Keurslager Wim de Graaf, groente en fruitspecialist De Hof van Eden, Slijterij Wijnhandel Zandveld, Trekpleister drogisterij en Bakker Boonzaaijer.

Ook Zorgplein Zuid is in het winkelcentrum gevestigd (een samenwerking tussen drie huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijk Zorgplein Zuid en service-apotheek Vreeswijk) met een vestiging van Lunchroom FAIR’S.

Bereikbaarheid
Het object is met de auto vanaf de A2 binnen een paar minuten bereikbaar.
Het winkelcentrum is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Direct naast het winkelcentrum bevindt zich de halte van de sneltram alsmede een bushalte welke naast bestemmingen in Nieuwegein zorgen voor directe verbindingen met Vianen en Utrecht.

Vloeroppervlak
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte gelegen op de begane grond met een totaal verhuurbare vloeroppervlak van circa 78 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente Vreeswijk, sectie B, nummer 7059, appartementsindex A70.

Bouwjaar
1977.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- toilet:
- pantry;
- meterkast;
- combi-ketel;
- berging;
- huidige vloerbedekking;
- noodverlichting;
- achteringang.

Parkeren
Rond het winkelcentrum zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig (gratis).

Bestemming
Het object valt onder bestemmingsplan Lekboulevard – Hoog Zandveld Centrum.
Huidige bestemming is Gemengd, derhalve te gebruiken voor o.a. detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven en horeca in de categorie 1 en 2.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Koper dient zelf informatie in te winnen bij de gemeente omtrent de geschiktheid van het object voor het beoogde gebruik.

Rechten en verplichtingen
Koper is verplicht lid te worden van de VvE Winkels Hoogzandveld alsmede de winkeliersvereniging.
Voor de verdere kwalitatieve rechten en verplichtingen, erfdienstbaarheden en/of kettingbedingen verwijzen wij naar de akte van levering en splitsingsakte welke op aanvraag beschikbaar zijn.

Zakelijke lasten en belastingen (prijspeil 2021)
- OZB eigenaar: EUR 651,17;
- Watersysteemheffing EUR 40,31;
- VVE bijdrage EUR 1.756,32 per jaar.

Vraagprijs
EUR 285.000,- kosten koper.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten, kadastraal recht, de verschuldigde overdrachtsbelasting, de verschuldigde omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte, zijn voor rekening van koper.

Aanvaarding/levering
Het registergoed wordt in eigendom overgedragen in verhuurde staat, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat.

Huurgegevens
Voor de winkelruimte is een huurovereenkomst afgesloten met kapsalon 4Hair, thans lopende tot en met 30 april 2024 en aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar. Huuropbrengst op aanvraag beschikbaar.

Notariskantoor
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

Energielabel
Het pand heeft een energielabel A+.

Transportdatum
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoper behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een bieding uit te brengen. Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verkoopprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een bieding in te gaan en/of een bieding wel of niet te accepteren, ongeacht of deze de hoogst voorgestelde koopprijs inhoudt, alsmede het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enige bieding.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken