2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (6 of 23).JPG 2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (7 of 23).JPG 2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (10 of 23).JPG 2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (12 of 23).JPG 2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (13 of 23).JPG 2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (14 of 23).JPG 2018.05.30 - Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein - Oude Sluis 5 Nieuwegein (18 of 23)b.jpg
Verkocht

Verkocht: Oude Sluis 5, 3433 ZC Nieuwegein

€ 299.000,- k.k.
Type object Horecapand, Eetcafé, Restaurant, Lunchroom/broodjeszaak, Cafetaria/restaria, Snackbar
Perceeloppervlakte 90 m²
Totale VVO 144 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Algemeen
Het karakteristieke object bevindt zich in de kern Vreeswijk, rond 1900 een belangrijke aanlegplaats voor de beroepsvaart. Thans is het een geliefde locatie voor woon/werk alsmede ontspanning.

Er is een diversiteit aan exclusieve confectiezaken, winkels voor de dagelijkse benodigdheden en restaurants in de omgeving waaronder: De Oude Sluis, Opticien Ryen Lafeber, Kruidvat, Dagwin... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Horecapand, Eetcafé, Restaurant, Lunchroom/broodjeszaak, Cafetaria/restaria, Snackbar
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Dinsdag 2 juli 2019
  Aangeboden sinds Dinsdag 2 juli 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00011
Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 2 juli 2019
Laatste wijziging Dinsdag 3 november 2020
Bouw
Type object Horecapand, Eetcafé, Restaurant, Lunchroom/broodjeszaak, Cafetaria/restaria, Snackbar
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 90 m²
VVO 144 m²
Verkoopoppervlakte 74 m²
Locatie
Ligging Aan vaarwater, In woonwijk, Nabij winkelcentrum
Lokale voorzieningen Restaurant binnen 500 meter, Winkel binnen 500 meter
Uitrusting
Heeft een terras Ja
Kadastrale gegevens
Nieuwegein B 5675
Perceeloppervlakte 90 m²
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Algemeen
Het karakteristieke object bevindt zich in de kern Vreeswijk, rond 1900 een belangrijke aanlegplaats voor de beroepsvaart. Thans is het een geliefde locatie voor woon/werk alsmede ontspanning.

Er is een diversiteit aan exclusieve confectiezaken, winkels voor de dagelijkse benodigdheden en restaurants in de omgeving waaronder: De Oude Sluis, Opticien Ryen Lafeber, Kruidvat, Dagwinkel Vreeswijk supermarkt, Keurslager Post, restaurant Zott, eetcafe Friends en Pizzeria Vreeswijk.

Bereikbaarheid
Het object is via de rijkswegen A2 (afslag 10 Nieuwegein-Zuid), A12 en A27 zeer goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het object met de streekbuslijnen 64, 65 en 67 bereikbaar.

Vloeroppervlak
Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 144 m², als volgt verdeeld:
- begane grond: circa 74 m² bedrijfsruimte;
- 1e verdieping: circa 70 m² woonruimte.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Vreeswijk
Sectie : B
Nummer : 5675
Groot : 90 centiaren

Bouwaard en constructie
Het bedrijfspand is 1888 gebouwd en in de loop van de jaren verschillende malen verbouwd. Het gepleisterde pand heeft twee bouwlagen en is traditioneel gebouwd. De winkelpui wordt gesierd met in hout gesneden pilasters en consoles. De gevel eindigt met een kroonlijst. Het dak is voorzien van een afgewolfd schilddak en met dakpannen gedekt. De houten kozijnen zijn deels ingevuld met geïsoleerd glas.

Indeling
De begane grond is voorzien van een tochtsluis en een meterkast. De ruimte is afgewerkt met een plavuizenvloer en systeemplafond.

De bovenwoning is recent geheel verbouwd tot 3 kamer appartement en voorzien van laminaat. De woonkamer met luxe open keuken is v.v. koelkast, elektrische kookplaat, oven, mengkraan en afzuigkap. De badkamer is voorzien een wastafel, zwevend toilet, luxe douchecabine, wasmachine aansluiting en dakraam. Er is een grote slaapkamer aan de achterzijde en een kleine slaapkamer met dakraam. Intergas combi-ketel uit 2013.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het object zal ontruimd, schoon en vrij van huur of andere aanspraken tot gebruik worden opgeleverd. Verkoper draagt zorg voor een bouwkundige afscheiding op de begane grond met het naastgelegen pand Oude Sluis 3.

Parkeren
Gratis parkeren op de openbare weg.

Bestemming
Het object valt onder bestemmingsplan Kom Vreeswijk met als bestemming Gemengde doeleinden 5 en horeca. Derhalve is toegestaan op de begane grond detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, maatschappelijke doeleinden en horeca in de categorieën 1 en 2. Op de verdieping is wonen toegestaan alsmede een horecabedrijf in combinatie met de begane grond.

Koper dient zelf bij de gemeente informatie in te winnen of het beoogde gebruik is toegestaan.

Overige informatie
Het object heeft een aanwijzing als beschermd dorpsgezicht en is voorgedragen tot een gemeentelijk monument.

Rechten en verplichtingen
Met perceel 5674 over en weer recht van toegang tot de percelen ten behoeve van uit te voeren onderhoud.

Zakelijke lasten en belastingen
Nader vast te stellen na splitsing.

Vraagprijs
EUR 299.000,- kosten koper.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten, kadastraal recht, de verschuldigde overdrachtsbelasting, de verschuldigde omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte, zijn voor rekening van koper.

Aanvaarding/levering
Het registergoed wordt in eigendom overgedragen leeg, ontruimd, vrij van huur en gebruik in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat, met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten e.d. blijkende en/of voortvloeiende uit de laatste akte(n) vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud in de laatste akte van levering.

Milieu
Het is de verkoper niet bekend dat het registergoed verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik waarvoor de grond bestemd is, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen. Het is verkoper niet bekend dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn en dat er (bouw-) materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Verontreinigings- en restrisico’s van het bijbehorende grond en grondwater gaan over op koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken van derden, waaronder de overheid, ter zake de milieukundige toestand van het registergoed.

Notariskantoor
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

Koopovereenkomst
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

Zekerheidsstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

Ondermaat/overmaat
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van het registergoed niet juist is, ontleent geen van beide partijen daaraan rechten.

Baten en lasten
Alle baten en lasten met betrekking tot het registergoed worden op de datum van eigendomsoverdracht (naar rato) verrekend.

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen.

Transportdatum
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoper behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een bieding uit te brengen. Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verkoopprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een bieding in te gaan en/of een bieding wel of niet te accepteren, ongeacht of deze de hoogst voorgestelde koopprijs inhoudt, alsmede het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enige bieding.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken