De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-35.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-01.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-28.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-27.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-26.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-25.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-16.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-19.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-20.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-21.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-22.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-23.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-29.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-30.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-31.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-32.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-33.jpg De Liesbosch 58-62 Nieuwegein-37.jpg
Verkocht

Verkocht: De Liesbosch 62, 3439 LC Nieuwegein

€ 195.000,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 147 m²
Totale VVO 180 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Algemeen
Moderne bedrijfsruimte gelegen op het centraal gelegen bedrijventerrein De Liesbosch. Op het bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd zoals: Ballast Nedam, Hanos, Praxis, Hornbach, Office Centre, McDonalds en Jumbo distributiecentrum.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar, direct ontsloten op de op-/afrit van de A12 en nabij de A2, A27 en A28. De bushalte... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bedrijfshal
  Bouwperiode 2001
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Woensdag 11 november 2020
  Aangeboden sinds Woensdag 11 november 2020
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00140
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 11 november 2020
Laatste wijziging Dinsdag 12 januari 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 147 m²
VVO 86 m²
Kantoor oppervlakte 94 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 180 m²
Locatie
Lokale voorzieningen Recreatie op 1000 meter tot 1500 meter, Restaurant op 500 meter tot 1000 meter, Winkel op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter, Busknooppunt op 500 meter tot 1000 meter, Afrit van de snelweg op 1000 meter tot 1500 meter, Tramhalte op 500 meter tot 1000 meter
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Jutphaas E 3643
Perceeloppervlakte 147 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Algemeen
Moderne bedrijfsruimte gelegen op het centraal gelegen bedrijventerrein De Liesbosch. Op het bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd zoals: Ballast Nedam, Hanos, Praxis, Hornbach, Office Centre, McDonalds en Jumbo distributiecentrum.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar, direct ontsloten op de op-/afrit van de A12 en nabij de A2, A27 en A28. De bushaltes liggen op circa 12 minuten loopafstand met directe verbindingen naar o.a. Nieuwegein centrum en Utrecht CS.

Vloeroppervlak
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 180 m², als volgt verdeeld:
- begane grond: circa 86 m²;
- 1e verdieping: circa 94 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente Jutphaas, sectie E, nummer 3643. Perceelgrootte: 147 m2 (volle eigendom).

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het bedrijfsgebouw wordt ontruimd, schoon en vrij van huur of andere aanspraken tot gebruik aangeboden. De oplevering zal plaatsvinden met de volgende voorzieningen:

Begane grond:
- entree;
- betonnen vloer;
- vrije hoogte bedrijfsruimte circa 3,2 m;
- vloerbelasting circa 1.500 kg/m²;
- handmatig bedienbare overheaddeur (3 x 3 m);
- Tl/ led-opbouw verlichting;
- meterkast met gas, water en elektra aansluiting;
- luxe afgewerkte toiletunit;
- cv met radiatoren, merk Remeha bouwjaar 2019;
- houten trap naar verdieping.

Verdieping:
- plavuizen vloer;
- systeem- /houten afgewerkte plafonds met led inbouwverlichting;
- te openen ramen met geïsoleerd glas;
- luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en gasfornuis;
- brandslanghaspel.

Buitenterrein verhard met klinkers en voorzien van verlichting.

Bouwjaar
Gebouwd in 2001.

Parkeren
1 eigen parkeerplaats direct voor het bedrijfspand (en optioneel 1 flexibele parkeerplek voor de overheaddeur).
Daarnaast voldoende openbare parkeerplaatsen op het mandelig terrein.

Bestemming
De locatie is aangewezen als bedrijventerrein o.a. bestemd voor bedrijven t/m categorie 4.2 en groothandelsbedrijven.
Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Koper dient zich ervan te vergewissen dat het object de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingplan.

Rechten en verplichtingen
Koper is verplicht lid te worden van de VVE ‘Bedrijfscomplex De Liesbosch Nieuwegein’.
Voor de verdere kwalitatieve rechten en verplichtingen, erfdienstbaarheden en/of kettingbedingen verwijzen wij naar de akte van levering welke op aanvraag beschikbaar is.

Zakelijke lasten en belastingen per jaar (prijspeil 2020)
- OZB : EUR 505,-
- Waterschapslasten : EUR 99,29
- Rioolrecht : EUR 179,16
- VVE bijdrage : EUR 1.519,12

Vraagprijs
EUR 195.000,- kosten koper.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten, kadastraal recht, de verschuldigde overdrachtsbelasting, de verschuldigde omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte, zijn voor rekening van koper.

Aanvaarding/levering
Het registergoed wordt in eigendom overgedragen leeg, ontruimd, vrij van huur en gebruik “as is, where is” in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat, met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten e.d. blijkende en/of voortvloeiende uit de laatste akte(n) vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud in de laatste akte van levering.

Milieu
Het is de verkoper niet bekend dat het registergoed verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik waarvoor de grond bestemd is, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen. Het is verkoper niet bekend dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn en dat er (bouw-) materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Verontreinigings- en restrisico’s van het bijbehorende grond en grondwater gaan over op koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken van derden, waaronder de overheid, ter zake de milieukundige toestand van het registergoed.

Notariskantoor
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

Koopovereenkomst
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

Zekerheidsstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

Ondermaat/overmaat
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van het registergoed niet juist is, ontleent geen van beide partijen daaraan rechten.

Baten en lasten
Alle baten en lasten met betrekking tot het registergoed worden op de datum van eigendomsoverdracht (naar rato) verrekend.

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen.

Transportdatum
In overleg. Overdracht in 2020 is mogelijk.

Bijzonderheden
Verkoper behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een bieding uit te brengen. Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verkoopprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een bieding in te gaan en/of een bieding wel of niet te accepteren, ongeacht of deze de hoogst voorgestelde koopprijs inhoudt, alsmede het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enige bieding.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Sluiten

Recent bekeken