Zusterplein 22 A, 3703 CB Zeist

  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
  • € 600 per maand Verhuurd
Adres:
Zusterplein 22 A, Zeist 3703 CB
Soort:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
33 m2
In units vanaf:
33 m2
Huurprijs:
€ 600 per maand
Koopprijs:
-
Algemeen
De kantoorunits zijn gelegen op de eerste verdieping van een zeer fraai gelegen monumentaal kantoorverzamelgebouw aan het Zusterplein te Zeist.

Het Zusterplein maakt deel uit van het Broeder- en Zusterplein, gelegen nabij slot Zeist. Sinds een jaar heeft het complex van slot Zeist met de gebouwen op het Broeder- en Zusterplein de status van historische buitenplaats.

Bereikbaarheid
Het Zusterplein is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. In enkele autominuten zijn zowel de A12, A27 als A28 te bereiken.

Direct naast het complex is een bushalte gelegen, vanwaar NS-station Driebergen Zeist via frequente busverbindingen binnen 10 minuten te bereiken is. Tevens is er viermaal per uur een rechtstreekse verbinding met NS-station Utrecht Centraal.

Vloeroppervlak
Voor de verhuur zijn twee kantoorunits beschikbaar van totaal circa 61 m², inclusief aandeel algemene ruimten, gelegen op de 1e verdieping (zie tekening). Deelverhuur per unit is mogelijk:

- Unit 1: circa 33 m²;
- Unit 2: circa 28 m².

Opleveringsniveau en voorzieningen
De verdieping is recentelijk geheel gerenoveerd. De kantoorunits worden (schoon en ontruimd) aangeboden met de volgende voorzieningen:
- gezamenlijke entree;
- stucwerk plafonds met HF verlichtingsarmaturen;
- huidige vloerbedekking;
- gezamenlijke pantry;
- gezamenlijke dubbele toiletgroep
- gezamenlijk gebruik spreekkamer.

Mogelijkheid tot plug & work. Internet aanwezig en indien gewenst een ingerichte werkplek (tegen geringe vergoeding).

Parkeren
Per kamer is er één parkeervergunning beschikbaar voor EUR 10,- per maand per vergunning. Extra parkeervergunning op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

Gebruiksmogelijkheden
Kantoorruimte.

Huurprijs
Unit 1: EUR 600,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Unit 2: EUR 525,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indien beide kamers worden afgenomen bedraagt de huurprijs EUR 1.100,- per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumentenprijsindex “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg, doch nimmer langer dan de einddatum van de hoofdhuurovereenkomst, thans zijnde 31 december 2019 met een optie van jaarlijkse verlenging.

Betalingen
Huur en servicekosten inclusief BTW per kwartaal vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het “90% criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Verrekenbaar voorschot servicekosten
EUR 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, als verrekenbaar voorschot.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn beschikbaar.

Overige condities
Het betreft een onderhuursituatie. Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Tegen vergoeding kan gebruik worden gemaakt van bestaande internetaansluiting (ADSL) of het is mogelijk om zelf een eigen glasvezel aansluiting aan te vragen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.