Placotiweg 4 , 4131 NL Vianen

  • € 660.000 Verkocht
  • € 660.000 Verkocht
  • € 660.000 Verkocht
Adres:
Placotiweg 4 , Vianen 4131 NL
Soort:
Bouwgrond
Oppervlakte:
2345 m2
In units vanaf:
1876 m2
Huurprijs:
-
Koopprijs:
€ 660.000
Algemeen
Het terrein met de bedrijfswoning is centraal gelegen op bedrijventerrein De Hagen te Vianen. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit bedrijfsobjecten en enkele bedrijfswoningen. Bedrijven die in de buurt zitten zijn onder andere Miele, Makro, Toyota dealer Kooijman en Dekker Hout.

Bereikbaarheid
Het terrein is met de auto uitstekend bereikbaar via de A2 en A27. Op loopafstand ligt de bushalte voor lijn 63 met een directe verbinding naar Utrecht CS.

Oppervlak
Het totale oppervlak van de aangeboden percelen bedraagt 2.520 m².

Het gebruiksoppervlak van het opslag-/buitenterrein is circa 2.345 m². De bedrijfswoning betreft de helft van een dubbel woonhuis en heeft een woonoppervlak van circa 100 m² GBO.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Vianen
Sectie : B
Nummer : 7012 en 7013
Groot : 1 are 75 centiare en 23 aren 45 centiaren
Grond : in volle eigendom

Bouwaard en constructie
De bedrijfswoning bouwjaar is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit metselwerk, stenen vloer en voorzien van houten kozijnen ingevuld met geïsoleerd glas.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het buitenterrein is geasfalteerd en voorzien van enkele kolkputten. Het geheel is omheind en afsluitbaar middels een hekwerk.

De bedrijfswoning wordt in de huidige staat opgeleverd (grotendeels casco). Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, keuken, gang, toilet en een berging. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. In de kap bevindt zich een vliering.

Huur gegevens
De bedrijfswoning is geheel leeg, vrij van huur en gebruik.
Het bedrijfsterrein is thans verhuurd. Nadere informatie op aanvraag beschikbaar.

Bestemming
Het perceel valt onder bestemmingsplan De Biezen-De Hagen vastgesteld op 28 juli 2012, met als bestemming Bedrijventerrein tot en met categorie 3.2. Voor Bedrijventerrein aangewezen grond zijn o.a. bestemd voor:
- bedrijven;
- medische dienstverlening (sbi-codes 8512, 8513, 8514 en 8515);
- bestaande bedrijfswoningen;
- tuin en/of erf;
met de daarbij behorende bouwwerken en parkeervoorzieningen.

Conform het gestelde in het bestemmingsplan is het mogelijk om de bestaande bebouwing uit te breiden. Het maximale bebouwingspercentage is 80% van het terrein met een maximale bouwhoogte van 10 meter.

Koper dient zich zelf bij de gemeente informatie in te winnen voor het beoogde gebruik.

Vraagprijs koop
EUR 660.000,- kosten koper.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten, kadastraal recht, de verschuldigde overdrachtsbelasting, de verschuldigde omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte, zijn voor rekening van koper.De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend