Oude sluis 5 , 3433 ZC Nieuwegein

  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
  • € 330.000 Te koop
Adres:
Oude sluis 5 , Nieuwegein 3433 ZC
Soort:
Horeca, Kantoorruimte, Winkelruimte
Oppervlakte:
144 m2
In units vanaf:
144 m2
Huurprijs:
-
Koopprijs:
€ 330.000
Algemeen
Het karakteristieke object bevindt zich in de kern Vreeswijk, rond 1900 een belangrijke aanlegplaats voor de beroepsvaart. Thans is het een geliefde locatie voor woon/werk alsmede ontspanning.

Er is een diversiteit aan exclusieve confectiezaken, winkels voor de dagelijkse benodigdheden en restaurants in de omgeving waaronder: De Oude Sluis, Opticien Ryen Lafeber, Kruidvat, Dagwinkel Vreeswijk supermarkt, Keurslager Post, restaurant Zott, eetcafe Friends en Pizzeria Vreeswijk.

Bereikbaarheid
Het object is via de rijkswegen A2 (afslag 10 Nieuwegein-Zuid), A12 en A27 zeer goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het object met de streekbuslijnen 64, 65 en 67 bereikbaar.

Vloeroppervlak
Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 144 m², als volgt verdeeld:

- begane grond: circa 74 m² bedrijfsruimte;
- 1e verdieping: circa 70 m² woonruimte.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Vreeswijk
Sectie : B
Nummer : 5675
Groot : 90 centiaren

Bouwaard en constructie
Het bedrijfspand is 1888 gebouwd en in de loop van de jaren verschillende malen verbouwd. Het gepleisterde pand heeft twee bouwlagen en is traditioneel gebouwd. De winkelpui wordt gesierd met in hout gesneden pilasters en consoles. De gevel eindigt met een kroonlijst. Het dak is voorzien van een afgewolfd schilddak en met dakpannen gedekt. De houten kozijnen zijn deels ingevuld met geïsoleerd glas.

Indeling
De begane grond is voorzien van een tochtsluis, meterkast en een dubbele toiletgroep. De ruimte is afgewerkt met een plavuizenvloer en systeemplafond.

De bovenwoning is recent geheel verbouwd tot 3 kamer appartement en voorzien van laminaat. De woonkamer met luxe open keuken is v.v. koelkast, elektrische kookplaat, oven, mengkraan en afzuigkap. De badkamer is voorzien een wastafel, zwevend toilet, luxe douchecabine, wasmachine aansluiting en dakraam. Er is een grote slaapkamer aan de achterzijde en een kleine slaapkamer met dakraam. Intergas combi-ketel uit 2013.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het object zal ontruimd, schoon en vrij van huur of andere aanspraken tot gebruik worden opgeleverd. Verkoper draagt zorg voor een bouwkundige afscheiding op de begane grond met het naastgelegen pand Oude Sluis 3.

Parkeren
Gratis parkeren op de openbare weg.

Bestemming
Het object valt onder bestemmingsplan Kom Vreeswijk met als bestemming Gemengde doeleinden 5 en horeca. Derhalve is toegestaan op de begane grond detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, maatschappelijke doeleinden en horeca in de categorieën 1 en 2. Op de verdieping is wonen toegestaan alsmede een horecabedrijf in combinatie met de begane grond.

Koper dient zelf bij de gemeente informatie in te winnen of het beoogde gebruik is toegestaan.

Overige informatie
Het object heeft een aanwijzing als beschermd dorpsgezicht en is voorgedragen tot een gemeentelijk monument.

Vraagprijs
EUR 330.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

Transportdatum
In overleg.

Bijzonderheden
Verkoper behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een bieding uit te brengen. Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verkoopprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een bieding in te gaan en/of een bieding wel of niet te accepteren, ongeacht of deze de hoogst voorgestelde koopprijs inhoudt, alsmede het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enige bieding.De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.