Orteliuslaan 850 , 3528 BB Utrecht

  • € 0 Te huur
  • € 0 Te huur
  • € 0 Te huur
  • € 0 Te huur
  • € 0 Te huur
  • € 0 Te huur
Adres:
Orteliuslaan 850 , Utrecht 3528 BB
Soort:
Kantoorruimte
Oppervlakte:
1800 m2
In units vanaf:
12 m2
Huurprijs:
-
Koopprijs:
-
Algemeen
Offices For You is een nieuw kantoorconcept en heeft als missie “Making your office feel like home”. Geen saaie, kale kantoorruimtes op basis van langdurige huurcontracten maar stijlvolle, mooi ingerichte kantoorruimtes “designed by Taminiau” inclusief alle benodigde kantoorfaciliteiten zoals glasvezel internet en heerlijke bonen koffie. Bij Offices For You huurt u de ruimte die u nodig heeft en kunt u tijdens de looptijd van het contract opschalen van 1 tot 50 werkplekken. Alle kantoorruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt en worden naar uw wensen ingericht. Daarnaast hebben alle kantoren WIFI en glasvezel internet. De kantoren worden schoongemaakt en zijn 24/7 toegankelijk.

U huurt niet alleen een kantoorruimte, maar u kunt daarnaast ook gebruik maken van de Social Space, ongeveer 300 m² aan algemene ruimte om te flexwerken, mede-ondernemers te ontmoeten en inspiratie op te doen. Op dit moment maken al meer dan 250 bedrijven dagelijks gebruik van Offices For You, zoals: Salesforce.com, Symantec, Motorola, IBS en Kony Solutions.

Het pand is gelegen op het kantorenpark Papendorp. De begrenzing wordt aan het zuid- en westzijde gevormd door de A12/A2. Het gebied is voorzien van een kinderdagverblijf en een Brasserie en heeft meerdere winkels en eetgelegenheden op minder dan vijf minuten reisafstand.

Bereikbaarheid
Kantorenpark Papendorp heeft met buslijnen 24 en 29 een uitstekende verbinding met station Utrecht Centraal. Tevens is er een directe verbinding met Nieuwegein middels
buslijn 33.

Met de auto is kantorenpark Papendorp goed bereikbaar via de snelwegen A2 en A12. Parkeren vindt plaats op het parkeerniveau onder het kantoorgebouw.

Maten beschikbare kantoorruimten
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1.800 m² bestaande uit 55 “full service” kantoorruimtes, 140 werkplekken, 4 vergaderruimtes en 300 m² aan Social Space zoals flexwerkplekken en ontvangstruimtes. Op dit moment zijn er nog 5 kantoorruimtes beschikbaar vanaf 12 m² en diverse flexwerkplekken.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De kantoorruimtes worden opgeleverd inclusief:
- in hoogte verstelbare bureautafels;
- luxe bureaustoel met verchroomd onderstel;
- roldeurkast 135 cm hoog;
- zonwering;
- Wi-Fi;
- glasvezel internet;
- schoonmaak van het kantoor en algemene ruimtes;
- koeling en verwarming individueel regelbaar per kantoorruimte op basis van het VRF Systeem. Hoog comfort met een laag energie verbruik;
- office management;
- receptie en ontvangst bezoekers van 08.00- 17.30 uur;
- koffie en thee van Maison Blanche Dael;
- 300 m² aan Social Space zoals flexwerkplekken en ontvangstruimtes;
- gebruik van de Social Space van de Offices For You locaties in Maastricht, Breda en Hilversum.

Huurprijs
Kantoorruimte:
De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het kantoor, de duur van het contract en het aantal werplekken. De prijs voor een werkplek bedraagt EUR 485,-.

Flexwerkplekken:
De prijs voor een gedeelde werkplek, in een ingerichte design kantoorruimte voor 40 uur per week, is EUR 195,- per maand op basis van een 12 maanden contract en exclusief services.

Parkeren
Het totaal aantal parkeerplaatsen bij het object is 39, de parkeerplaatsen zijn flexibel af te nemen per dag en per maand. De prijs bedraagt EUR 130,- per maand en EUR 10,- per dag.

Huurtermijn
Flexibel, vanaf 3 maanden.

Betalingen
Huurverplichting inclusief BTW per maand vooruit middels automatische incasso.

Voorschot servicekosten
Alle servicekosten zijn in de huurprijs inbegrepen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van 2 maanden huurverplichting.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.